Nová éra péče o pleť. Lighthacker Gold Pulse

Lighthacker Gold Pulse je praktické a účinné řešení pro všechny, kteří chtějí využívat benefity světelné terapie v pohodlí domova, na cestách nebo pro cílené ošetření konkrétních problémů. Tento přístroj si získává stále větší oblibu v kosmetických salonech a na ženských klinikách, kde je oceňován pro své pozitivní účinky na pokožku, vlasy a celkový anti-aging efekt.

22.800 
Cena bez DPH: 18.843  Skladem ks

Dopřejte své pleti a tělu dokonalou péči a rozlučte se s lokálními obtížemi díky Lighthacker Gold Pulse – kompaktnímu infračervenému panelu s pokročilou pulzní technologií. Ať už vás trápí bolesti kloubů, svalové napětí, akné, známky stárnutí nebo jiné kožní nedokonalosti, Lighthacker Gold Pulse je vaším spolehlivým pomocníkem

Lighthacker Gold Pulse

Pravidelné používání Lighthacker Gold Pulse přináší viditelné výsledky – jemnější vrásky, pevnější a pružnější pleť, sjednocený tón a celkově zářivější a mladistvější vzhled. Pulzní technologie zajišťuje hloubkovou regeneraci pleti i podpovrchových tkání, která je šetrná a přitom vysoce účinná. Mnoho zákazníků si tento přístroj oblíbilo právě pro jeho schopnost cíleně řešit různé zdravotní obtíže a přinášet rychlou a efektivní úlevu. Dopřejte si profesionální péči v pohodlí domova a objevte sílu světelné terapie s Lighthacker Gold Pulse.

Lighthacker Gold PulsePulzní technologie představuje inovativní přístup ve světelné terapii, který posouvá účinky blízkého infračerveného (NIR) světla na novou úroveň. Oproti konstantnímu světlu dokáže pulzní NIR světlo proniknout hlouběji do tkání a přitom méně zahřívat ozařovanou oblast. Princip pulzní technologie spočívá v rychlém střídání zapnutí a vypnutí NIR světla při různých frekvencích. Nejúčinnější je frekvence 20 Hz, kdy dochází k nejvýraznější podpoře hojení tkání, regeneraci nervových spojení a zmírnění chronické bolesti. Tento „blikající“ efekt sice okem nepostřehnete, ale vaše buňky ano. Krátké intervaly mezi pulzy dávají buňkám čas adaptovat se a lépe reagovat na další dávku světla. Výsledkem je zefektivnění celého procesu fotobiomodulace. Pulzní režim také napomáhá přirozenému zánětlivému procesu důležitému pro hojení.

Lighthacker Gold Pulse je praktické a účinné řešení pro všechny, kteří chtějí využívat benefity světelné terapie v pohodlí domova, na cestách nebo pro cílené ošetření konkrétních problémů. Tento přístroj si získává stále větší oblibu v kosmetických salonech a na ženských klinikách, kde je oceňován pro své pozitivní účinky na pokožku, vlasy a celkový anti-aging efekt.

Účinky blízkého infračerveného (NIR) světla na pokožku:

  • Stimuluje produkci kolagenu a elastinu, které jsou klíčové pro pevnost a pružnost pleti
  • Podporuje buněčnou obnovu a regeneraci, což může vést k vyhlazení jemných linek a vrásek
  • Zlepšuje mikrocirkulaci a okysličení kůže, což přispívá k zdravějšímu a zářivějšímu vzhledu

Pulzní technologie, kterou je Lighthacker Gold Pulse vybaven, tyto účinky dále umocňuje. Díky hlubšímu průniku do kožních vrstev a větší absorpci světla buňkami může pulzní režim při optimální frekvenci 20 Hz efektivněji stimulovat tvorbu kolagenu, podporovat buněčnou aktivitu a celkově zlepšovat stav pleti.

Pravidelné používání infračervených panelů s pulzní technologií může přinést viditelné výsledky, jako je:

  • Redukce jemných linek a vrásek
  • Zlepšení textury a elasticity pleti
  • Sjednocení tónu pleti a redukce pigmentových skvrn
  • Zmírnění projevů akné a jiných kožních nedokonalostí
  • Lighthacker Gold PulseCelkové omlazení a rozjasnění pleti

Je však důležité mít na paměti, že výsledky se mohou u jednotlivců lišit a pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné kombinovat světelnou terapii s dalšími aspekty zdravého životního stylu, jako je vyvážená strava, dostatečná hydratace a ochrana před slunečním zářením. Lighthacker Gold tak představuje účinný nástroj v péči o pleť a celkové zdraví, který lze snadno začlenit do každodenní rutiny.

 

Tajemství věčného mládí ve vašich rukou:

Víte, že Lighthacker vám umí pomoci se striemi, celulitidou, ekzémem, pigmentovými skvrnami, akné, jizvami, popáleninami, s růžovkou nebo psoriázou? Zvyšuje totiž hustotu kožního kolagenu, fibroblastů a elastinu, zvyšuje cirkulaci krve, podporuje regeneraci a snižuje zánětlivost a zarudnutí. Ženy mají po terapii červeným světlem jasnější pleť a vypadají mladší. Tady návod na denní rutinu:

  • 10-15 (90 cm)
  • až 2 x denně

Lighthacker Gold Pulse je kompaktní infračervený panel s pokročilou pulzní technologií, který nabízí výhody světelné terapie v praktickém a snadno přenosném provedení. I přes své malé rozměry (27 x 23 x 6,5 cm) a nízkou váhu (3,5 kg) si zachovává vysokou výkonnost a intenzitu průsvitu.Panel je osazen 60 vysoce kvalitními LED čipy s optimálními vlnovými délkami 660 nm (červené světlo) a 850 nm (blízké infračervené světlo) v poměru 1:1. Tyto vlnové délky jsou dle mnoha klinických studií považovány za nejúčinnější pro světelnou terapii. A navíc oproti předchozí generaci je vybaven pokročilou pulzní technologií.

Obsah balení:

Lighthacker panel, informační brožura, systém závěsných karabin, dveřní háček, propojovací kabel, napájecí kabel, závěsná lanka, ochranné brýle.

5 let záruka
na ledchipy
Garance vrácení
peněz do 30 dnů
Bez negativních
vedlejších účinků
Doprava
zdarma
Nulové
EMF záření
Používán
olympioniky
Potvrzeno vědou
5000 studiemi
Výdrž ledchipu 11 let,
životnost 100 000 hodin
Dobití
energie
Chuť
k sexu
Zánět
v těle

Hackni.

Psychickou
pohodu
Spánek
Cirkadiánní
rytmy
Zdraví
pokožky
Regeneraci
po sportu

Rozlučte se s nedokonalostmi a přivítejte novou éru zdraví a krásy s Lighthacker Gold Pulse - pulzující silou, která promění vaši pokožku, utiší bolest a redefinuje anti-aging péči přímo ve vašich rukou.

Technické parametry:

  • Pulzní technologie: 0-20 Hz
  • Počet LED: 60 x 5 W
  • Síla ozáření: osvit >135 mW/cm2 při vzdálenosti 15 cm
  • Rozměry: 26,5 x 32,5 x 7 cm
  • Váha: 3,5 kg
  • Úhel svícení: čočky na LED v úhlu 30°
  • Vlnové délky: délka 660 nm a 850 nm 1:1
  • Napětí: střídavé 100-240 V
  • Materiál: kov
  • Barva: černá matná – antracitová
  • Certifikace: CE, RoHS
  • Záruka: 2 roky, 5 let na LED čipy
  • Životnost: 100 000 hodin
  • EMF záření: takřka nulové

Máte dotaz?

Rádi Vám zodpovíme veškeré dotazy